Quick Sign In:  

Forum: Greek Forum

Topic: Αγορά Laptop
Καλησπέρα και καλές γιορτές σε όλους.
Σκέφτομαι την αγορά καινούργιου laptop και σύμφωνα με όλα όσα έχω διαβάσει μέχρι τώρα, είμαι πολύ κοντά στο συγκεκριμένο μοντέλο Asus ROG Strix G17 (2023) G713PU-HX045W 17.3" FHD 144Hz (Ryzen 9-7845HX/16GB/1TB SSD/GeForce RTX 4050/W11 Home) Eclipse Gray (GR Keyboard) https://www.skroutz.gr/s/50493769/Asus-ROG-Strix-G17-2023-G713PU-HX045W-17-3-FHD-144Hz-Ryzen-9-7845HX-16GB-1TB-SSD-GeForce-RTX-4050-W11-Home-Eclipse-Gray-GR-Keyboard.html Οι ανάγκες μου είναι η άνετη λειτουργία του με το πρόγραμμα, αλλά και με βίντεο ταυτόχρονα, για κάποιες περιπτώσεις. Οι 17'' βοηθάνε πιστεύω λίγο στην θέαση και λόγω ηλικίας, χωρίς να απορρίπτονται οι 15''. Όσοι γνωρίζουν πιστεύετε θα έχω θέμα λόγω Ryzen (chipset κλπ) ; Επίσης δεν κοίταξα την Dell για όλα αυτά που αναφέρετε με τα επιμέρους προβλήματα με την συγκεκριμένη μάρκα. Αν υπάρχει κάποια άλλη παρόμοια πρόταση, ή αν είμαι εντάξει με την συγκεκριμένη, θα χαρώ να με ενημερώσετε. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. Καλές γιορτές και πάλι και καλές δουλειές.

Posted 6 days ago @ 8:01 pm
Καλημέρα και πάλι. Καταλαβαίνω πως το θέμα είναι αδιάφορο για τους περισσότερους, όμως επειδή η τεχνολογία συνέχεια τρέχει και αλλάζει, γι αυτό ξεκίνησα αυτό το θέμα. Κάπου αλλού έχει αναφερθεί πως οι Intel επεξαργαστές 13ης και 14ης γενιάς έχουν κάποια θεματάκια. Άρα πρώτο ερώτημα Inte ή AMD επεξεργαστής. Μετά πάμε στην μάρκα. Η Asus θεωρώ αυτή τη στιγμή είναι πιο σταθερή σαν σύνολο. Η MSI έχω ακούσει πως ζεσταίνεται αρκετά, ACER και HP τα έχω πιο δεύτερα. Γι αυτό λοιπόν ανέφερα το συγκεκριμένο μοντέλο, θεωρώντας πως θα με καλύψει όσο γίνεται καλύτερα σε θέματα ήχου αλλά και βίντεο που θα χρειαστώ κατά περιόδους.Έτσι λοιπόν αν γνωρίζει κανείς κάτι ώστε να βοηθήσει για κάποιες επιλογές, γιατί μπορεί σε κάποια θέματα μπορεί να είμαι και λάθος σε αυτά που γνωρίζω, Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων και φυσικά καλές γιορτές για όλους.

Posted 12 hours ago
Επειδή έχει καεί η γούνα μας (όλους εμάς που κατά καιρούς δίναμε συμβουλές) προσωπικά πλέον έχω αποφασίσει οτι δεν θα ξαναπαντήσω σε τέτοιου είδους ερώτηση.
Ο λόγος είναι οτι (παραπάνω από μία φορές) κάποιοι δεν καταλαβαίνουν οτι η συμβουλή είναι απλά συμβουλή, και στο τέλος ζητάνε και τα ρέστα (και μάλιστα πολύ πρόσφατα)

Δεν είναι οτι σε αγνοούμε. Απλά δεν θέλουμε άλλους πονοκεφάλους! :P

Posted an hour ago
Σεβαστό αυτό που λες και καταλαβαίνω την θέση σας. Απλά αν μπορείς να μου πεις αν είναι σωστές οι σκέψεις που έχω γράψει ή αν κινούμαι σε λάθος υποθέσεις. Δεν ξέρω αν μπορείς να στείλεις απ' ευθείας μήνυμα στο mail μου για τα προηγούμενα που ανέφερες. Πάντως θεωρώ πως η ευθύνη είναι καθαρά δική μας για ότι κάνουμε. Προσωπικά εγώ θα επιλέξω αυτό που θεωρώ πως μου κάνει καλύτερα, απλά θέλω να γνωρίζω ότι έχω τα σωστά δεδομένα γι αυτό. Δυστυχώς στην εποχή μας πρέπει να γίνουμε ειδήμονες σε πολλά θέματα, οπότε πιστεύω πως βοήθεια από κάποιον που μπορεί να γνωρίζει κάτι παραπάνω σε κάποιο θέμα είναι πάντα ευπρόσδεκτη. Γι αυτό και αυτό το μήνυμα. Και πάλι ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Posted 25 minutes ago